Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

BSO Vivikids

BSO- de Bron is gevestigd in IKC De Bron in Nieuw-Amsterdam, waar we de beschikking hebben over 3 ruime lokalen. We bieden hier buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
U vindt ons op deze locatie: CBS de Bron, Ganzenroer 2, 7833 GH Nieuw- Amsterdam

Openingstijden 

De voorschoolse opvang is vanaf 6.30 uur.
De naschoolse opvang is alle dagen van de week geopend, tot 19.00 uur.
Tijdens vakantieopvang en margedagen gelden dezelfde openingstijden en bieden we een uitgebreid activiteitenprogramma.

Groepen

BSO de Bron heeft 3 groepen:

Groep de Flamingo's is een groep voor de jongste kinderen van 4 tot 6 jaar. De groep is voor maximaal 15 kinderen. De groep is gevestigd in de voorschool.
Groep de Krokodillen is een groep voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Maximaal 25 kinderen. Groep de paarse Draken is een groep voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.
Deze groep heeft haar groepsruimte in het lokaal van de school. We doen veel sport activiteiten met deze groep

Samenwerking Wij werken veel samen met de christelijke basisschool De Bron en de voorschool De Bron, waar we samen mee in het IKC "Kindcentrum De Bron" zitten. Daarnaast hebben we nauwe samenwerking met KDV-de Bron te Veenoord. In het IKC is een logopedist aanwezig waar ook kinderen van de BSO af en toe naar toe gaan als ze bij ons zijn. We halen en brengen ook elke dag kinderen van openbare basisschool "De Bascule" in Nieuw-Amsterdam(hiervoor worden kosten in rekening gebracht).

 

Dagindeling:  

7.00-8.15/8.30 uur: Voorschoolse opvang     
8.00 uur: de kleinste kinderen naar de klas brengen en eventueel kinderen naar andere school brengen.
11.45-12.00: Kinderen van andere school halen of opwachten in de gang van De Bron. Brood eten en drinken. BSO de Bron verzorgt het brood/beleg/drinken/koekjes. Aangepaste voeding wordt in overleg met de ouders geregeld.
14.15 uur: Kinderen van andere school halen of opwachten in de gang van De Bron. Dan samen iets drinken en een koekje eten. Daarna vrij spelen.
Einde van de dag: De kinderen worden opgehaald door hun ouders/verzorgers.

Op de BSO mogen kinderen lekker vrij spelen. Wij bieden leuke activiteiten aan. De kinderen mogen zelf beslissen was ze willen doen. In de vakanties bieden we een speciaal activiteitenprogramma, aangepast op groepsgrootte en de kinderen. Daarnaast doen we ook geregeld uitstapjes.

Inspectie

Alle locaties zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Dat betekent dat de kwaliteit van de voorziening regelmatig wordt geïnspecteerd door de GGD. Wilt u de rapporten van de locatie van uw kind bekijken?  Klik dan hier.